Fa 26 anys, es feia la darrera actuació de la secció Teatre Líric de la Unió


  • Comparteix:

'Cançó d'amor i guerra', interpretada el 1983 per la Secció Teatre Líric al Teatre de La Unió / Foto: Cedida per La Unió Santcugatenca

'Cançó d'amor i guerra', interpretada el 1983 per la Secció Teatre Líric al Teatre de La Unió / Foto: Cedida per La Unió Santcugatenca

El 30 de maig de 1993 se celebra la darrera actuació documentada de la Secció de Teatre Líric de la Secció Coral de La Unió Santcugatenca.

ESCOLTA-HO

En aquesta ocasió, amb motiu de la celebració de la 2a Festa del Soci, l'agrupació lírica interpreta un selecte repertori de fragments de sarsuela. La Secció de Teatre Líric deixa les activitats per problemes de finançament.

En actiu des de 1983, la represa del teatre líric va convertir-se en un esdeveniment important a Sant Cugat, ja que no es representava sarsuela a la ciutat des del 1956. La secció va rebre des del primer moment suport del Consell Municipal i la col·laboració de Ràdio Sant Cugat i durant els seus 10 anys d'existència va representar un extens repertori d'obres.

Actualment la Unió Santcugatenca està integrada per vuit seccions: la Coral la Unió, Els balls de la Unió, el Grup Fila Zero, l'Esplai Pica-Roca, els Tallers de Teatre Sílvia Servan, el Grup Mediterrània, els Bastoners de Sant Cugat i les Noies del Vallès.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.