Àngels Casas (PSC): 'Una de les dues ànimes del PSC ha mort'


Temes relacionats

Menéndez creu que el càstig al PSC es manifestarà amb menys 'cruesa' a les municipals (30/nov/10)

El PSC, que perd 9 diputats, admet que el partit necessita una reforma 'imminent' (29/nov/10)


  • Comparteix:

Àngels Casas, a la tertúlia de Cugat ràdio

Àngels Casas, a la tertúlia de Cugat ràdio

L'exalcalde socialista de Sant Cugat Àngel Casas assegura que l'ànima espanyolista del PSC 'ha mort' després de la desfeta electoral del 28-N. Segons Casas, els vots han demostrat el fracàs de l'opció liderada pels polítics del Baix Llobregat, que advoca per mantenir la dependència del PSOE. En declaracions a Cugat.cat, l'exalcalde demana un debat a fons al si del PSC i lamenta que el congrés del partit es deixi per després de les eleccions municipals.

Les dues suposades ànimes del PSC, la catalanista i la que prioritza la fidelitat al PSOE, han conviscut amb més o menys tensions en el debat intern del partit. En els últims anys, l'aparell socialista ha estat dominat pel sector anomenat del Baix Llobregat, amb José Montilla al capdavant. Però per a Àngel Casas la derrota socialista a les eleccions al Parlament de diumenge ha de canviar aquesta distribució de forces. En declaracions a Cugat.cat, Casas ha certificat la mort de l'ànima pro-PSOE dels socialistes catalans.

Àngel Casas

Les dues suposades dues ànimes, la del Baix Llobregat, han mort.


En declaracions a la tertúlia de Cugat ràdio, l'exalcalde ha demanat un debat a fons al si del PSC i ha lamentat que el congrés del partit es deixi per després de les eleccions municipals.

El socialista Àngels Casas va ser el primer alcalde santcugatenc de la represa democràtica. Va ocupar el càrrec durant quatre anys i va ser succeït pel també socialista Oriol Nicolau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.