Ferran Villaseñor


  • Comparteix:

L'alcaldable del PSC, Ferran Villaseñor, té 39 anys i és llicenciat en Història Moderna i Contemporània i en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Villaseñor té, a més, un màster de Gestió Pública per Universitat Pompeu Fabra i Esade. Fa dos any va cursar també un postgrau en Discurs Polític.

Nascut a Manlleu, va arribar per primera vegada a Sant Cugat l'any 1989, on hi té des de sempre amistats, però no serà fins el 1999 que s'instal·la definitivament a la ciutat. Fa 10 anys va començar a entrar en la vida política i econòmica com a administrador al Consell d'Administració de la Societat Municipal 'Sant Cugat Obert SL'.

La seva vinculació a la política es va iniciar als anys noranta dins el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). Ha estat vinculat laboralment a ajuntaments com el de Vic, el d'Olesa de Montserrat i el de Montornès del Vallès, així com a l'EMD de Valldoreix. Ha col·laborat estretament a l'escola de formació del PSC i ha estat conseller nacional dels socialistes de la Federació Vallès Oest.

La situació del poble sahrauí és una de les principals preocupacions de l'alcaldable del PSC i és per això que col·labora estretament amb l'associació Sant Cugat amb el Poble Sahrauí (SCAPS). Ha acollit a casa seva dos nens sahrauís que li han permès conèixer de primera mà la situació d'aquest poble i apostar per la defensa dels seus drets.

Apassionat de la cuina, l'excursionisme i viatjar, Villaseñor ha visitat en els darrers anys països com Xile, Bolívia, la Xina i l'Argentina, entre d'altres. La propera cita amb el món la té entre el Perú i Sudàfrica. Sant Cugat és una de les seves altres passions, sobretot pel seu entorn natural.

Web del candidat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.