Mireia Ingla


  • Comparteix:

Mireia Ingla, de 43 anys, és llicenciada en Dret i amb un màster en Mediació a la Universitat de Barcelona.

Nascuda a la Seu d'Urgell, l'alcaldable d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Mireia Ingla, ha viscut gairebé tota la seva vida a Barcelona. Fa 14 anys va venir a Sant Cugat atreta per les comunicacions amb la capital, per la població jove i la qualitat de vida dels ciutadans gràcies a l'entorn natural.

Fa cinc anys, Mireia Ingla va començar a participar en els actes que organitzava ERC a la nostra ciutat. El pas següent va ser fer-se militant per, dos anys més tard, sumar-se a l'executiva local. Ara és la candidata a l'alcaldia dels republicans i consellera nacional del partit.

El seu ideal és treballar perquè tothom tingui les mateixes oportunitats i fer una ciutat i un país cohesionat per, ben aviat, decidir el futur com a nació.

Les sèries de televisió, llegir i passejar la seva gossa mentre escolta música és el que li agrada fer a la candidata d'ERC durant el seu temps lliure. Elthon John, Robbie Williams o els Amics de les Arts i Lluís Llach són alguns dels artistes que podríem trobar a l'iPod de Mireia Ingla.

Web de la candidata



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.