Guim Pros


  • Comparteix:

Guim Pros, de 35 anys, és el segon candidat a l'alcaldia més jove que es presentarà a les eleccions municipals. Alcaldable per la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), Pros té estudis secundaris i porta tota la vida a Sant Cugat.

Des dels 15 anys que està involucrat en política. Va començar a Maulets, on va militar-hi durant 14 anys fins que va fer el salt a la CUP. A banda d'aquesta formació, Guim Pros també és soci del Casal Popular La Guitza i de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL), de la qual va impulsar-ne la creació d'un nucli local.

Pros defensa que la política s'ha de fer des de la base i que és una eina indispensable per transformar la societat cap a un model de justícia social. L'alcaldable de la CUP assegura que la política és l'única manera d'aconseguir la llibertat nacional dels Països Catalans.

Declarat 'boig' del Barça, a Guim Pros no només el trobarem passejant per Sant Cugat, sinó també pels carrers de Castellbò, a l'Alt Urgell, on li agrada fer alguna escapadeta tot escoltant Manel o Lluís Llach.

Web del candidat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.