Vicki Bernadet, resilient d'abusos sexuals infantils: 'Jo ho he dit quan he pogut, no quan he volgut'

Cugat Mèdia segueix amb el cicle de converses a 'Lliçons de vida' amb el testimoni de Vicki Bernadet, supervivent d'abús sexual infantil


  • Comparteix:

Cugat Mèdia presenta el segon capítol del cicle 'Lliçons de vida' amb una conversa amb Vicki Bernadet, supervivent d'abusos sexuals en dues etapes de la seva infantesa i impulsora de la Fundació Vicki Bernadet. En una conversa amb la directora del mitjà multimèdia de Sant Cugat, Mònica Lablanca, Bernadet explica com ha convertit una situació tan dolorosa en una eina per ajudar altres persones que han viscut la mateixa situació a superar el rebuig, la incomprensió i la solitud que ella va viure en primera persona. Posant l'accent en el moment de la revelació, deixa una cosa molt clara: 'Jo ho he dit quan he pogut, no quan he volgut, perquè sempre ho vols dir'.

En aquesta conversa hi trobarem la història de la Vicki, però també un seguit de reflexions que ens faran recapacitar sobre si els adults fem prou esforços per respectar i preservar els drets dels infants. Bernadet ens recorda que com a societat tenim el deure de treballar en la prevenció i la sensibilització perquè es pugui parlar dels abusos sexuals infantils sense secretismes ni tabús.

El cicle de converses 'Lliçons de vida' s'ha estrenat aquest juny amb una lliçó de vida d'Arcadi Oliveres. El programa es configura com un espai de reflexió on els espectadors podran conèixer grans històries de superació, esforç i perseverança de veïns i veïnes de Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.