L'Ajuntament retira la pancarta de suport als 'presos politics' per manament judicial

Es tracta del compliment d'una interlocutòria, tot i que el consistori va recórrer la mesura


  • Comparteix:

Imatge de la façana de l'ajuntament sense pancarta / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la façana de l'ajuntament sense pancarta / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament ha retirat aquest dissabte al matí la pancarta de suport als 'presos polítics' de la façana consistorial. Ho ha fet en compliment d'una interlocutòria del jutjat contenciós administratiu número 10 de Barcelona que ordenava despenjar de manera immediata la pancarta i el llaç groc en compliment d'una sentència judicial del novembre passat, a la qual l'Ajuntament té un recurs presentat. A la pancarta, es podia llegir 'Llibertat presos polítics'.

El missatge ha estat retirat aquest dissabte al matí per la brigada municipal, una vegada el consistori ha rebut la interlocutòria del jutjat, el 16 de juny passat. Tot i que el requeriment judicial admet la interposició d'un recurs, no exhimeix el consistori del seu compliment i per això, han concretat fonts muncipals, s'ha retirat.

De fet, es tracta del compliment d'una sentència arran d'una demanda de Cs a finals del 2018. Llavors, el dictament judicial ja obligava l'Ajuntament a retirar la pancarta, però el consistori va presentar un recurs d'apel·lació al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Tot i que encara ho hi ha resolució per aquest recurs, de moment, el jutjat obliga al compliment de la sentència de manera immediata.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.