J. J. GUTIÉRREZ: 'El conservatori no s'obrirà fins l'any vinent'

Entrevista

Publicat el 11/feb/08 per Nacho Vazquez

El conservatori de grau mitjà es posarà en marxa el curs 2009-2010, un any després del que estava previst. El director de l'Escola de Música ha explicat que els motius de la demora han estat el retard inicial de les obres i la fallida de l'empresa constructora, Juanes S.A.

Escolta-ho

Segons les últimes informacions, l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels havia de començar al setembre una nova etapa convertida en conservatori de grau mig. D'aquesta manera, es posava punt final a la problemàtica dels alumnes dels centre que havien d'obtenir aquesta titulació fora de Sant Cugat.

El director de l'Escola de Música, Joan Josep Gutiérrez, ha revelat que el projecte ja va arrencar amb problemes perque les obres no van començar fins a l'octubre, cinc mesos després del que estava previst. Aquest contratemps va portar a l'Ajuntament i a la direcció del centre a fixar el curs 2009-2010, com a entrada en funcionament del conservatori.

Ara, el projecte d'ampliació de l'escola Victòria dels Àngels es retarda de nou després que l'empresa responsable de les obres, Juanes, s'hagi declarat en fallida. No obstant això, el director del centre confia que això no impedirà que el conservatori entri en funcionament l'any vinent, 12 mesos més tard del que estava previst.