VÍCTOR ALEXANDRE: 'Hi ha immigrants molt compromesos amb el país '


  • Comparteix:

L'escriptor santcugatenc continua abordant 'el fet català' en el seu nou llibre, 'Nosaltres els catalans'. L'obra repassa la visió que tenen els nouvinguts de Catalunya a través d'entrevistes. Alexandre conversa amb personatges com el santcugatenc Sam Abrams, Matthew Trre, Asha Miró o Txiki Beguiristain.

ESCOLTA-HO

'Nosaltres, els catalans' és un recull d'entrevistes a vint immigrants provinents dels cinc continents que, segons Alexandre, defensen molt més el país que molts catalans nascuts a Catalunya.

El nou llibre recull els testimonis de personatges com Matthew Tree, Asha Miró, Patrícia Gabancho, Salah Jamal, Txiqui Beguiristain i Najat el Hadjmi, tots ells nascuts fora dels Països Catalans.

Segons Víctor Alexandre, el problema no és la immigració, sinó la situació que els immigrants es troben quan arriben al país. L'escriptor assegura que si els immigrants no s'integren a Catalunya no és per culpa seva, sinó dels catalans.

'Nosaltres, els catalans' s'ha presentat a l'espai Terra Dolça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.