MARIA FABRE: 'Imma Pueyo pinta el que veu'


  • Comparteix:

Té un pou dins la seva galeria. Un pou que durant deu anys ha vist passar quadres de tots els colors. La propietària de la galeria 'Pou d'art' ens parla de la trajectòria d'aquest espai que ara exposa amb la santcugatenca Imma Pueyo.

ESCOLTA-HO

Una exposició de la presidenta de Firart ha servit per donar el tret de sortida als actes de celebració del desè aniversari de la Galeria Pou d'Art. La mostra, que consta de 25 quadres de diferents formats, es podrà veure fins el 9 de juny a la sala d'art santcugatenca.

La Galeria Pou d'Art celebra aquest 2008 els seus 10 primers anys d'història. Per això, aquest dimarts ha iniciat una sèrie d'activitats, tallers i exposicions que s'allargaran durant dos mesos.

L'artista santcugatenca i presidenta de l'associació Firart, Imma Pueyo, ha estat l'encarregada d'iniciar la celebració amb una exposició d'acrílics i olis.

L'exposició d'Imma Pueyo es podrà veure fins el 9 de juny a la galeria santcugatenca.

A banda d'aquesta exposició, Pou d'art prepara pel 24 de maig una sortida al Museu d'Art Modern de Ceret, diversos tallers la setmana del 9 de juny i la festa d'aniversari de la galeria el dia 12.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.