Músics santcugatencs comparteixen els seus temes a les xarxes socials

La seva música a través de vídeos és la millor manera d'arribar calma a la gent des de casa


  • Comparteix:

Músics santcugatencs han compartit el seu art amb tothom a través de les seves xarxes socials / Font: Instagram miquelmarmusic (Miquel Martínez)

Músics santcugatencs han compartit el seu art amb tothom a través de les seves xarxes socials / Font: Instagram miquelmarmusic (Miquel Martínez)

Cantants, compositors i músics santcugatencs han volgut expressar el seu art i la seva màgia a través de les seves xarxes socials, gravant en vídeo els seus temes. Guitarres espanyoles, ukelele o flautes travesseres: el talent local fa una mica més fàcil el dia a dia durant el confinament en l'estat d'alarma per la Covid-19.

Miquel Martínez
Els seus instastories no tenen desperdici! Amb humor, energia i música, el santcugatenc Miquel Martínez alegra els dies a tothom. El seu repte personal per combatre l'avorriment és penjar al seu perfil 40 bones melodies, sense repetir autor, amb la seva flauta travessera.

Joan Artigas
El guitarrista i professor santcugatenc Joan Artigas ha penjat covers de temes molt apropiats per al confinament al seu canal de Youtube.


Martí González
El compositor i músic santcugatenc Martí González, també antic cantant del grup local The Risas, ha aprofitat aquests dies de confinament per compondre i recuperar la inspiració. De moment, al seu perfil d'Instagram es poden escoltar dos temes nous propis.

Oriol Saltor
L'Oriol Saltor també ha volgut deixar el seu gra de sorra per portar millor el confinament. El cantautor ha delectat els santcugatencs amb temes versionats amb la seva guitarra espanyola. Ho ha penjat al seu perfil de Facebook.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.