Corona separatisme


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 14/jun/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Arran de l'abdicació del rei d'Espanya Joan Carles I de Borbó, he visitat el web de la Casa Reial Espanyola i he comprovat que fomenta el separatisme, el lingüístic, és clar.

Aquest web es pot visitar en català i, també -sorprenentment- en valencià (sic), com si fossin llengües diferents. És la casa reial espanyola contrària a la Real Academia? És contrària a allò que diuen les universitats espanyoles? No acata les sentències dels tribunals espanyols i del TC i el TS? Això vol dir que es pot il·legalitzar?

He visitat la versió valenciana i hi trobat -només- això: 'La corona, al servei permanent de la nostra societat i del nostre país en el marc de la monarquia parlamentària, confirma avui i sempre el seu compromís amb Espanya, amb la defensa de la seua democràcia, el seu estat de dret, la seua unitat i la seua diversitat'.

No és català?

DANIEL RUIZ-TRILLO és escriptor
darrutri@gmail.com



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.