Bona Festa Major!


  • Comparteix:

ferran.villasenor

Ferran Villaseñor


Publicat: el 25/jun/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La Festa Major arriba i per tant arriba l'estiu. Una Festa major que, com cada any, està protagonitzada per les entitats de la ciutat, les quals esdevenen veritables organitzadores de la nostra festa.

Cal destacar seva tasca i demanar el reconeixement necessari per l'esforç i per la capacitat de generar 'poble'. En algunes ocasions s'han qüestionat les subvencions a les entitats (a vegades amb demagògia trencadora), quan el que s'hauria de posar en valor és com aquestes entitats organitzen activitats a preus reduïts i amb la implicació voluntària dels seus socis.

Cal posar en qüestió algunes despeses? Ens podem qüestionar les despeses en els focs artificials o per Nadal si els reis mags arriben en helicòpter? La propaganda és excessiva? Parlem-ne si cal, però sense barreges impròpies i demagògies.

En aquest sentit cal posar sobre la taula els centenars de persones estaran treballant i col·laborant en la festa major, una feinada sense hores i que els deixarà contents i exhausts alhora!

Brigada municipal, policia, treballadors de cultura i festes, 'la brigadilla', Protecció civil, els, periodistes, 'voluntaris de les entitats' i tots aquells que us mobilitzeu per les festes: ànims i motes gràcies, segur que tot anirà molt bé i sense incidents.

No sabria que triar i que recomanar de la festa, ens veurem pels seguicis (cosa curiosa 'desfilar', veig que el 'repensem el seguici' i la missa institucional no ha tingut èxit), les activitats al carrer i a les places, al Paga-li Joan, la caseta del CPA, l'arrossada (crec que ha estat un encert organitzar-ho com aquest any), el sopar de SCAPS i a l'Avda Cerdanyola, les activitats culturals i alternatives, la botiga al carrer, els Incombustibles a la plaça dels Pous i el sopar veïnal (bona feina ciutadana, Pere, tots aquests anys) o el que us recomano: agafar el programa i anar badant i provant.

Sembla que començarem dies de treva política a la ciutat, però les necessitats continuen estan sobre la taula. Les necessitats locals, nacionals i estatals de milers i milers de persones que estan en situació d'extrema pobresa (esperem que la proposta de renda bàsica tiri endavant) tal com posa (un altre cop) en relleu Càritas en el seu darrer informe, on la desigualtat ha crescut fins a un punt desesperant.

Bona Festa Major 2014!

FERRAN VILLASEÑOR és portaveu del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.