La V santcugatenca


  • Comparteix:

mireia.ingla

Mireia Ingla


Publicat: el 12/jul/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ja hem iniciat el període estiuenc de vacances i tal com ens ha passat en aquests dos darrers estius, ho fem amb la mirada posada en l'11 de setembre.

Quan va tenir lloc la gran manifestació de l'11 de Setembre del 2012, ens creiem que allò no ho podríem superar mai. Tanmateix, un any desprès, la cadena humana recorrent de d'alt a baix tot el país ens va demostrar que encara no ho havíem vist tot. Si una cosa ha quedat clara, és que els catalans i les catalanes estem disposats a mobilitzar-nos tant com faci falta.

Enguany, l'Assemblea Nacional Catalana ha fet una nova proposta, una mobilització als dos carrers més importants de Barcelona, la Diagonal i la Gran Via, confluint a la plaça de les Glòries. La gent formarà una V de via, de voluntat, de votar i de victòria. Són quatre les raons per respondre massivament a aquesta crida de l'ANC:

La VIA és el camí que aquest procés està recorrent fins al moment de proclamar la independència del nostre país.

El món ha de saber que la VOLUNTAT majoritària dels catalans i les catalanes és la de decidir el nostre futur a les urnes.

El 9N la ciutadania d'aquest país vol VOTAR de forma democràtica i pacífica, com farà Escòcia i com han fet molts estats actuals de la Unió Europea abans que nosaltres.

La VICTÒRIA del SÍ ens permetrà construir un nou país, la República Catalana, més lliure, més just i més democràtic.

I per tal que tot surti bé, aquest divendres, 11 de juliol, la ciutadania santcugatenca hem tingut l'oportunitat de fer la nostra pròpia V, entre els carrers Major i Santiago Rusiñol confluint, en aquest cas, a la plaça Octavià.

Un cop més, Sant Cugat ha demostrat que és una ciutat independentista, els santcugatencs i les santcugatenques hem participat massivament en totes les mobilitzacions que Catalunya està vivint en aquests darrers anys. La V de la diada d'enguany no en serà una excepció.

Aquest país que construirem a partir del 9N es recolzarà en les seves viles i ciutats i, per això, és des dels municipis que hem de contribuir a culminar un procés que molts fa anys que desitgem. Aquesta és la feina que tenim encomanada. Déu n'hi do!

MIREIA INGLA és presidenta d'ERC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.