Quan es prendran seriosament a la joventut de Sant Cugat?


  • Comparteix:

jaume.massanes

Jaume Massanes


Publicat: el 19/jul/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Fa pocs dies els mitjans de comunicació locals s'han fet ressò de que l'Ajuntament havia contractat a la consultoria Índic per fer un diagnòstic que resumís la situació, les necessitats i les preocupacions dels joves d'entre 13 i 29 anys a Sant Cugat.

Disposant d'una regidoria de Joventut em pregunto si realment calia contractar una consultoria perquè al final ens digui que els temes que més preocupen als joves de Sant Cugat són l'accés a l'habitatge, la manca de feina i la poca oferta d'oci i lleure. Quant ha costat confirmar uns temes coneguts, i recurrents, que ja fa molt temps que preocupen els nostres joves?

Si sumem també que una conclusió d'aquest estudi és confirmar la falta de comunicació entre l'Ajuntament i els joves, potser ens hauríem de preguntar per què serveix l'actual regidoria de Joventut. Quants anys portem parlant de la mateixa problemàtica sense aportar solucions reals?

També hauríem d'analitzar per què el Pla Local de Joventut no dóna els fruits esperats. Realment es posen en pràctica les recomanacions dels nostres joves? I participen tots els sectors de la nostra joventut?

Vull ser positiu i faig una primera proposta per passar de les paraules als fets. Incorporar a les reunions del Pla Local de Joventut els membres del col·lectiu 6 Claus i, d'acord amb la moció aprovada per l'Ajuntament l'any 2003 (fa 11 anys!), implantar la masoveria urbana a la nostra ciutat com una alternativa més per facilitar l'accés a l'habitatge als nostres joves.

JAUME MASSANÉS I PAPELL és portaveu d'Un Altre Sant Cugat (uaSC)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.