Errors de protocol a l'Ajuntament 'smart'


  • Comparteix:

ferran.villasenor

Ferran Villaseñor


Publicat: el 23/jul/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Vagi per endavant que aquesta columna no és cap atac de banyes, ni tan sols un estat d'enuig. Però sí que voldria deixar clar que hi ha errors de protocol a l'ajuntament, aquesta vegada a la tinença d'alcaldia de Susanna Pellicer, que no haurien de succeir.

El8 de juliol, l'Ajuntament, una vegada més, ha donat la benvinguda a la colònia de nens del poble sahrauí que vénen a passar l'estiu a la nostra ciutat, en el marc de les relacions de Sant Cugat amb el Poble Sahrauí (SCAPS), que des de fa anys es duen a terme.

Enguany seran cinc els nens que passaran l'estiu a la ciutat, acollits per famílies santcugatenques a les quals els vull donar la meva gratitud per aquest gest solidari.

La relació que tenim Sant Cugat amb el poble sahrauí és intensa i els lligams són forts. Hem de recordar que estem agermanats des del 2000 amb la Daira d'Argub, la qual hem tingut ocasió de visitar i d'intercanviar-hi experiències. També hem estat presents en totes les visites oficials i institucionals en relació amb els representants del poble sahrauí i els de la ciutat de Sant Cugat.

En un estat normalitzat i distès d'aquestes relacions, en les quals sempre hem participat i hem donat el nostre total suport, ens sobta, si més no, que en els darrers anys, des de l'equip de govern, i per derivada de l'àrea de protocol de la tinent d'alcaldia de la regidora Susanna Pellicer, no se'ns hagi convidat als grups municipals de l'oposició, a la rebuda oficial de l'Ajuntament a la colònia de nens i nenes sahrauís.

'Ha estat un error', ens comenta l'alcaldessa al ple municipal, i li acceptem les disculpes, però hi ha errors que no s'haurien de cometre, i més tenint en compte els recursos econòmics i humans que es destinen globalment a l'àrea de protocol de l'Ajuntament.

Bon estiu a tothom!

Ferran Villaseñor és portaveu del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.