Poc suport a l'esport


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 6/set/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

L'altre dia tenia ganes de veure un partit de bàsquet a la tele, ara que ha començat el mundial. Era el moment ideal: bona hora, primer dia de feina i dues seleccions molt fortes. La meva sorpresa va ser immensa en veure que (gairebé) cap canal feia el matx en directe.

D'una banda, és normal que cap canal català faci el mundial, com a mínim fins que tinguem selecció pròpia. És per això que no em va estranyar gaire no trobar-lo ni a TV3, ni a Esport3 ni al 33. D'altra banda, però, em va sobtar molt -i molt negativament- que cap canal espanyol públic (La 1, La 2, Teledeporte) emetés el partit en viu. I també em va sobtar que ni T5, ni la Sexta ni Antena 3 hi donessin suport. Sort que el vaig poder veure a Cuatro.

Si els mitjans de comunicació no fomenten l'esport, com podem permetre que els joves el practiquin més? Mentrestant, moltes cadenes fan programes escombraries. Quin fàstic.

DANIEL RUIZ-TRILLO



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.