Posicionament de la uaSC davant del 9N


  • Comparteix:

jaume.massanes

Jaume Massanes


Publicat: el 8/nov/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Davant les constants agressions que el govern del PP ve perpetrant, dia rere dia, en contra de la democràcia i els drets fonamentals del poble de Catalunya, des de la uaSC creiem necessari posicionar-nos al respecte fent les següents consideracions.

Som ferms partidaris de que mai cap llei no pot ser una excusa per emmudir la voluntat majoritària de la ciutadania. Tot i que molts havíem considerat que aquesta etapa ja havia quedat enrere, estem assistint a un nou ressorgiment de tots aquells fantasmes de la dictadura.

La uaSC vol encoratjar tots els santcugatencs i santcugatenques a que vagin a votar al procés de participació ciutadana d'aquest diumenge 9 de novembre, al mateix temps que demanem a la nostra alcaldessa que mantingui el compromís que sempre ha expressat, a fi que la ciutadania pugui exercir el dret de votar.

Sigui quin sigui el sentit de vot, estiguin oberts o no els col·legis electorals, creiem que ara és el moment de demostrar la nostra força, que no és una altra que la d'una ferma voluntat de país.

Demanem la màxima assistència de la ciutadania davant dels col·legis per donar una resposta democràtica i contundent a aquells que, emparant-se en una Constitució caduca i sortida d'una època post-franquista durament tutelada per la oligarquia vigent, estaments militars, etcètera, estan convençuts que tan sols poden opinar ells, i això no els ho permetrem.

La uaSC està a favor que Catalunya pugui esdevenir un nou estat. A las nostres mans estarà aconseguir una societat socialment més justa, més avançada i lliure de corrupció.

Jaume Massanés és portaveu de la uaSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.