Columnes de ciutadans vs. calúmnies de Ciutadans


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 15/nov/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ja fa una setmana del 9N, i molts voluntaris de Sant Cugat m'han explicat que aquell dia de tantes i tantes columnes de ciutadans que volien democràcia era fantàstic, històric i molt maco. A diferència de Ciutadans, que ens comparaven amb els nazis. Ara encara es parla d'empresonar els responsables de la pseudoconsulta.

Però ningú no parla de la possibilitat d’empresonar els cent mil votants del 'no', que van ser els més desobedients. Només volen inhabilitar els partidaris del 'sí' o els líders sobiranistes. Ara es continua, des de les files unionistes, amb la mateixa tàctica dels últims tres anys: calumniar, mentir, menysprear, amenaçar, fiscalitzar i cometre terrorisme oficial. Això ha passat amb els fets del 9N a Girona i Cardedeu, va passar als fets de Blanquerna i Granollers i cada 12O als carrers de Barcelona.

Ningú no pot desvirtuar la força de dos milions de vots, i menys el PP, que governa Espanya amb un 30%, o Ciutadans, que aspira a un màxim del 10%.

DANIEL RUIZ-TRILLO és professor i escriptor



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.