I les sigles?


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 29/nov/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La llista de país hauria de tenir unes sigles. Quines seran?

Tinc algunes propostes: si fos un partit que englobés Esquerra, Convergència i gent de l’Assemblea es podria dir ARC (Assemblea de Republicans Convergents) i podria assolir un alt percentatge de l’ARC parlamentari. Si també hi participessin la CUP i socialistes, es podria dir CURS (Candidatura Unitària de Republicans i Socialistes) i podria governar durant un CURS.

Si només hi fossin Esquerra i alguns socialistes es podria anomenar ESPAI (Esquerra i Socialistes pel País) i ocupar un ESPAI ideològic i de votants- propi. Un partit que obtindria menys vots seria OCULT (Òmnium Cultural i Unió per la Llibertat de la Terra), però no seria una mala IDEA (Independentistes en Defensa de l'Estat Autònom) oblidar les sigles pròpies de cadascun per CREAR (Convergents i Republicans per un Estat Autònom Real) una llista on hi càpiga UNA (Unitat Nacional per l’Autonomia) gran majoria i, sobretot, que ningú tingui ÀNIMS (Assemblea Nacional i Mas) de protagonisme, sinó que sigui una llista el màxim d’ANÒNIMA (Assemblea Nacional, Òmnium, Iniciativa, Mas i Agrupats d’esquerra) possible.

DANIEL RUIZ-TRILLO és professor i escriptor



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.