Prou violència al futbol


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 13/des/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Els nens aprenen el que veuen, i ho copien, és per això que la millor manera d'educar és l'exemple. Molts fills de bevedors i de fumadors són bevedors i fumadors. Molts amics o parelles de drogates són drogates. I això passa amb moltes adiccions: al mòbil, a comprar etc.

Quan els adolescents veuen que els jugadors empenten, fan cops de puny o escupen ells els imiten i fan el mateix. És el que passa amb les botifarres i els gestos obscens. Els fills dels pares que insulten des de la graderia també ho fan, i si no ho fan és per anar-hi en contra, cosa que, en aquest cas, em sembla bé.

És trist que encara hi hagi violents als estadis, tots els presidents haurien d'haver fet el que va fer el Joan Laporta amb els Boixos Nois: fer-los fora de l'estadi. Encara hi som a temps, tot i que ja no podem salvar les vides de les víctimes d'aquests feixistes entiesportius.

DANIEL RUIZ-TRILLO és professor i escriptor



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.