Comiat


  • Comparteix:

xavier.escura

Xavier Escura


Publicat: el 24/abr/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

No voldria deixar la regidoria sense expressar alguns agraïments. El primer a la alcaldessa Mercè Conesa, per oferir-me de continuar, també com a independent, en el proper mandat 2015-2019. Ja fa mesos, però, li vaig dir que havia arribat al final del meu trajecte com a polític, i tot i així m'ho va tornar a preguntar abans de tancar la llista de CiU, deferència que li vaig agrair. Vuit anys com a regidor de Cultura ha estat una experiència prou llarga, densa i intensa, coincidint amb el llarg cicle de crisi econòmica, amb les corresponents retallades i congelació d'inversions en equipaments. Calia prioritzar d'altres fronts socials encara més fràgils i vulnerables. Al món cultural de la ciutat li agraeixo la seva amistat, la comprensió d'aquests anys d'estretors, i li demano disculpes per les meves mancances.

Vull agrair a l'alcalde Lluís Recoder per haver cregut en mi, ara fa vuit anys, com també a l'alcaldessa Mercè Conesa, per haver revalidat aquesta confiança.

Allò que de positiu en pot sortir del meu balanç ho dec a un formidable equip tècnic que en tot moment m'ha donat suport. També agraeixo a tots els meus companys regidors i a tots els treballadors de la Casa la seva col.laboració i afecte, així com als mitjans locals, sempre amatents a cobrir l'atapeïda i, a vegades, atropellada agenda cultural, la seva comprensió i paciència. Com les de Mn Blai, desde la Parròquia.

És obligat un agraïment especial al Consell de Cultura i Taules de Participació, amb l'Eduard Jener al capdavant. La feina que han fet per la ciutat és impagable, com la de les Comissions Organitzadores de les Festes Majors, Carnavals i Cultura Popular i Tradicional en general. Sort en té, Sant Cugat, de les seves entitats i la seva gent activa, al Centre i als barris, sigui qui sigui el regidor. Avís per a futurs navegants: elles configuren el batec cultural de la ciutat i cal cuidar-les!


XAVIER ESCURA és regidor de Cultura



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.