Qui som


  • Comparteix:

jaume.massanes

Jaume Massanes


Publicat: el 25/abr/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La uaSC som un grup de ciutadans i ciutadanes del municipi de Sant Cugat amb ganes de treballar per la millora de la nostra ciutat. Vàrem començar com un grup petit, però mica en mica hem anat rebent el suport de molts de vosaltres i això ens omple d'orgull perquè pensem que estem aconseguint transmetre tot allò que ens vàrem proposar ara fa uns quatre anys. Estem segurs que amb el vostre suport serem capaços de fer moltes coses perquè la nostra ciutat sigui cada dia un lloc millor on viure.

No tenim per costum quedar-nos a casa, tot esperant que altres ens solucionin els problemes. Majoritàriament venim de les associacions veïnals. Estem acostumats a destinar el nostre esforç, i part del nostre temps lliure, a la lluita per la millora dels serveis públics i tot el que afecta el seu nivell de qualitat. Fem sempre un especial èmfasi en la honestedat i transparència, perquè considerem que sense aquests dos pilars la democràcia s’enfonsa. A més, som partidaris convençuts de la necessitat d’un augment de la participació de la ciutadania en la pressa de decisions. Per nosaltres això és bàsic.

Donat el descrèdit creixent de l’actual model polític, on les executives dels partits majoritaris sembla que vulguin silenciar la voluntat dels ciutadans, i l’intolerable nivell de corrupció que s’escampa per totes les institucions, hem cregut que ja és l’hora de dir 'prou!'. Per això ens hem conjurat l’objectiu de demostrar que una gestió eficient de tot el que és públic és possible. Volem tornar a les bases de la lluita per la democràcia i que no són altres que la potenciació d’una forma de organització social on s’atribueixi la titularitat del poder al conjunt de la societat i on la voluntat de la majoria sigui determinant en la presa de decisions.

Som una formació independent i municipalista. Per nosaltres, la participació dels barris o districtes, entitats i associacions són crucials per aconseguir una gestió on el ciutadà s’hi senti partícip. Tot i això, no deixarem mai d’incidir en tots aquells aspectes d'índole general que, directament o indirectament, afectin la nostra població. Ens importa tot el que afecta les persones.

Per això volem obtenir la confiança i suport dels ciutadans que considereu que és el moment de començar a canviar les coses, i que tot és possible!

Sent conseqüents amb tot això, hem decidit tornar a presentar la nostra candidatura a les properes eleccions municipals. El nostre compromís electoral és, i serà sempre, l’honestedat, la transparència i la dedicació absolutes.

Atès que en el proper mes de maig tenim a la vista una nova contesa electoral, aquest serà el moment de, en funció de l'estat general de les coses, actualitzar el nostre decàleg de compromisos i objectius, a quatre anys vista. Per nosaltres, el programa electoral és quelcom més que un document genèric, és un compromís amb els electors, la qual cosa vol dir que s’esdevé absolutament irrenunciable. Ara bé, el nostre principal aval serà sempre la feina feta durant aquests quatre anys d’activitat constant.

La democràcia és quelcom més que el que alguns ens volen fer creure. Es el poder del conjunt de la societat i volem que mai no deixi de ser-ho.

JAUME MASSANÉS és portaveu i alcaldable de la uaSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.