+ Serveis + Igualtat


  • Comparteix:

francesc.aguila

Francesc Aguila


Publicat: el 29/abr/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest és el lema que els socialistes santcugatencs portem com a eslògan principal de la campanya electoral. Des del PSC es vol transmetre una imatge de proximitat cap a la ciutadania. Per això hem comptat en els primers dies de precampanya amb la presència de Miquel Iceta i Carme Chacón. Aquestes dues personalitats ens han fet veure que són persones totalment accessibles i amb molt bona voluntat de diàleg.

El PSC de Sant Cugat té un candidat preparat i amb experiència en el ple de l'Ajuntament: ell és en Pere Soler. En Pere ha fet un pas endavant en una situació difícil per a la política, però en els temps que estem necessitem més que mai gent valenta com ell, amb ganes de fer carrer i apropar-se de manera dialogant a les persones. A més, el PSC de Sant Cugat compta amb un equip potent, persones amb experiència i persones joves. Amb companys i companyes que provenen de la cultura, el dret, l'educació, l'emprenedoria, l'administració pública i l'esport, entre d’altres. En definitiva, tenim un equip per governar la ciutat. Però el fet més important per mi és que a la candidatura hi ha representació de tots els barris de la ciutat. Això es així perquè considerem que tots els barris són importants, que necessiten el mateix manteniment i el mateix suport per part de l´ajuntament.

El programa electoral amb el qual ens presentem a Sant Cugat és un programa obert. Això vol dir que fins l'últim dia de campanya anirem incloent totes aquelles propostes dels ciutadans que estiguin compromeses amb els nostres valors i model de ciutat. El programa electoral té com a eix principal les desigualtats socials. Els socialistes de Sant Cugat som conscients que a la nostra ciutat hi ha gent que pateix aquestes desigualtats, per això volem lluitar per la igualtat d'oportunitats, tant pel que fa per el nivell de renda com per el gènere.

I què farem des de d'avui fins el darrer dia de la campanya? Doncs ho tenim molt clar, el mateix que hem fet des del dia que vam ratificar tota la candidatura. Assistir a tots els actes possibles que es fan a la ciutat, muntar carpa informativa a diversos punts, participar en debats i estar a peu de carrer per escoltar les inquietuds dels nostres ciutadans. Perquè, com molt bé diu un altre eslògan de la campanya, 'Som la teva veu a Sant Cugat'.
No sabem el que passarà el 24 de Maig, però tenim molt clar que treballarem de valent i sense descans, per arribar al límit de les nostres forces aquell 24 de Maig. Tenim un projecte i un equip humà essencial, però el més important es que tenim ganes i estem il·lusionats, i aquesta il·lusió no ens la pot treure ningú.

Passi el que passi a les eleccions continuarem sent-hi i no ens amagarem dels nostres ideals ni del nostre projecte. Som i serem el PSC de Sant Cugat.

FRANCESC AGUILÀ és membre de les joventuts del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.