Prometre i comprometre


  • Comparteix:

nuria.gibert

Núria Gibert


Publicat: el 9/jun/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest dissabte jurarem sobre la Constitució espanyola. Una Constitució que no es pot tocar ni modificar si no és que sigui per incloure-hi disposicions econòmiques de caire liberal (per exemple, el PP i el PSOE el 2011). Una constitució que només van votar aquelles persones que avui tenen més de 55 anys, i no amb poca pressió, amb un clima de por i xantatge constant: 'això o el que ja coneixem...' Amb aquesta consigna es varen fer grans renúncies i es va instal·lar la cultura política de la transició.

Ens aquests temps d'esgotament de model, de cultura política i de la paciència del poble en general, ens plantem per jurar altre cop obediència al text. Bé, ho haurem de fer legalment, però no voldria deixar l'oportunitat d'explicar amb quin compromisos ètics i polítics entrem jo mateixa i per extensió els regidors de la CUP-PC:

Nosaltres ens comprometrem amb a servir el poble que ens ha escollit, únic depositari de sobirania, primer i últim jutge de la nostra acció.

Ens comprometem a ser l'altaveu dels moviments socials i col·lectius transformadors dins la institució.

Ens comprometem a no esdevenir assalariats de la política, a no fer carrera i mai supeditar les nostres decisions al sou.

Ens comprometem a a treballar amb rigor i empenta per aportar al màxim del nostre projecte transformador a la ciutat de Sant Cugat.

Ens comprometem a no defallir en la consecució d'un pais lliure, independència i socialisme.

Aquest dissabte adquirirem el compromís i haurem de jurar la Constitució, esperem que a les properes municipals ja no es juri per documents obsolets.

NÚRIA GIBERT és portaveu de la CUP-PC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.