Unitat, diàleg i transformació


  • Comparteix:

ramon.gutierrez

Ramon Gutiérrez


Publicat: el 12/jun/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest dissabte comença un nou mandat municipal. Quatre anys que pinten interessants per la capacitat d'incidència que tindrem l'oposició. Durant els últims vuit anys, hem viscut a la ciutat una majoria absoluta que feia que qui no tenia la meitat més un dels vots (tothom menys CiU) veiés reduïda la seva força a la mínima expressió. El govern tenia la capacitat d'aprovar-ho tot sense complicitats i només la voluntat política de la majoria podia fer a algun partit partícip de les polítiques municipals.

El mandat que comença estarà marcat per la majoria de CiU però una majoria que necessitarà acords i diàleg, una oportunitat d'or per als que ens prenem la política com una eina per transformar la ciutat i no ho pensem desaprofitar.

Però ens cal alguna cosa més que haver trencat la majoria absoluta per ser influents. Ens cal fer propostes de transformació vàlides i sòlides, que comptin amb un suport ampli. Cal que les forces progressistes i de canvi fem un exercici d'unitat i ens posem d'acord en allò que volem que el govern incorpori: uns pressupostos amb perspectiva social, un debat sobre Promusa, la reforma dels instruments de comunicació i participació, etc.

Són elements que des d'ICV-EUiA ens plantegem portar al ple d'ara al 2019, però no ho volem ni ho pensem fer sols, ho volem fer amb totes les esquerres. Volem ser capaços de tenir un espai de treball i debat, de canvi i transformació social. Volem unitat, diàleg i transformació.

RAMON GUTIÉRREZ serà regidor d'ICV-EUiA aquest mandat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.