Necessitats de molts, resposta de tots


  • Comparteix:

carmela.fortuny

Carmela Fortuny


Publicat: el 15/jun/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ja tenim constituïts els nous ajuntaments. Un agraïment sincer als discursos i missatges constructius que els caps de llista van adreçar-nos a tots, als ciutadans, als polítics...

Aquest mandat ens apel·la a una manera de fer i una manera de ser. Caldrà tenir present en el dia a dia una clara actitud de diàleg i una veritable voluntat de consens. Davant els reptes que tenim esdevé imprescindible que ens posem d’acord els ciutadans, els polítics, el teixit associatiu social i econòmic... Cal la mobilització política i el desenvolupament tècnic, però sempre inspirats en la mirada ciutadana.

El camí a seguir implica tenir identificades les necessitats, les demandes, les expectatives i les situacions a les quals hem de donar resposta i no volem ni ho podem fer sols perquè no podrem avançar treballant de manera aïllada. Caldran mirades compartides davant les necessitats. Coresponsabilitat i treball en xarxa. Davant la necessitat de molts, resposta de tothom. Aquesta serà la nostra clara estratègia. Ho hem de fer possible.

CARMELA FORTUNY és regidora de CiU



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.