Prou d'insults


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 5/set/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Estic indignat, segurament com milions de catalans. Per si no n'hi havia prou amb els insults de la caverna mediàtica ('La Razón', 'ABC', 13 TV, Libertad Digital...) i dels twiters que vomiten odi i racisme contra els catalans sigui arran d'un accident d'avió, d'un incendi o d'unes declaracions en català d'un futbolista, ara ha arribat el torn dels suposats progressistes, els d'esquerres, els teòricament més favorables a l'entesa entre les persones i els pobles.

D'una banda, el Felipe González ens titlla de feixistes i opina que no és bo 'desconnectar', quan els que més han desconnectat han estat els diversos govenrs espanyols, primer amb TV3 al País Valencià i altres canals a les Illes i després amb altres mitjans de comunicació.

D'altra banda, la Carme Chacón diu que els catalans difonem odi. Al contrari, senyora, és a nosaltres que ens odien des de fa 300 anys, si no ara no estaríem parlant d'això i l'11 de setembre del 2012, del 2013, del 2014 (i espero que també aquest) no s'haurien omplert els carrers, sinó les platges. Més o menys com el 12 d'octubre.

DANIEL RUIZ-TRILLO és professor i escriptor



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.