Els que no hi eren i els que hi eren...


  • Comparteix:

carmela.fortuny

Carmela Fortuny


Publicat: el 14/set/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Divendres 11 de setembre, la Via Lliure va esdevenir una veritable riuada de gent. Els que hi eren i els que no hi eren. Els que van poder acostar-se a algun dels trams i els que per diferents motius no van poder participar-hi.

Tots sumem i em veig amb l'obligació moral i personal de fer una crida activa amb una clara mirada cap al 27 de setembre. Aquest dia tindrem una oportunitat que no podrem repetir i és per això i en la mesura de les possibilitats personals de cadascú que demano un vot actiu. Votar significa compromís. Podem opinar tot fent un cafè o una sobretaula amb la família, els amics, els companys de feina... Podem ser actius a les xarxes, podem fins i tot convèncer els més incrèduls amb la política però votar significa que ens comprometem i ens convertim en agents actius del nostre futur. Som molts més que a la Meridiana i cal que el 27 de setembre omplim les urnes de coratge, d'optimisme, de sinceritat, de lluita, de defensa, de progrés social i nacional, de voluntat per aconseguir un país normal. Compromís i valentia per avançar en un projecte col·lectiu.

El 27 de setembre a tots aquells que tinguem la sort de poder desplaçar-nos perquè la salut o d'altres circumstàncies personals no ens ho impedeix, no s'hi val això de quedar-se a casa o mirar cap a un altre cantó. No anem contra ningú, anem cap a l'oportunitat històrica de tenir un país millor.

CARMELA FORTUNY és tinenta d'alcalde i membre de CDC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.