Un gran valor social


  • Comparteix:

esther.salat

Esther Salat


Publicat: el 26/oct/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Enguany, Sant Cugat pot dir amb orgull que ha arribat a la 40a edició de la Festa de Tardor. La Festa de la Tardor és un gran aparador de la vida associativa de la nostra ciutat, un punt de trobada, una mostra d'activitats, un exemple que som una ciutat viva i acollidora...

La Festa de la Tardor és moltes coses, però per damunt de tot és la diada reivindicativa de Sant Cugat per excel·lència. Una festa on podem prendre el pols al dia a dia de les entitats santcugatenques, on gaudim de les seves millors gales i coneixem les diferents opcions que el teixit associatiu ens ofereix, per dedicar el nostre temps de compromís amb la societat. La tasca de les entitats suposa un gran valor afegit per a la ciutat, però requereix de dos ingredients imprescindibles: rebre el merescut reconeixement i que més persones s'hi impliquin. I la Festa de la Tardor ofereix aquests dos ingredients bàsics.

Aquest cap de setmana hem pogut veure les entitats més actives i proactives de la ciutat, on la presència del tercer sector es fa imprescindible per a posar en valor la necessitat de canvi, de millora i d'acció social. Necessitats de millora en l'àmbit local, nacional i global, que al llarg dels darrers anys les entitats i la ciutat han reivindicat. Aquest cap de setmana la ciutat s'ha vestit de gala i ho ha fet realitat gràcies a les entitats i persones que proposen actes, els fan possible i treballen per a un món millor.

ESTHER SALAT és regidora d'Educació, Universitat i Família



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.