El 'Diari de Sant Cugat' deixarà de publicar-se a partir de gener


  • Comparteix:

Portada del 'Diari de Sant Cugat'

Portada del 'Diari de Sant Cugat'

El setmanari 'Diari de Sant Cugat', del grup Tot Mèdia, deixarà de publicar-se a partir de gener. Segons l'editor del la publicació, bona part dels continguts s'integraran en el 'Tot Sant Cugat'.

En una carta enviada als subscriptors, l'editor del 'Diari de Sant Cugat', Ramon Grau, admet que la decisió no ha estat 'gens fàcil', després de treure la publicació al mercat durant 24 anys. Segons Grau, es tracta d''una decisió estratègica més que econòmica', en el context de canvi d'hàbits dels lectors de la premsa de pagament. En aquest sentit, Grau remarca que la ciutadania vol accedir de manera gratuïta a la informació i no només a través de paper, sinó també amb dispositius digitals i xarxes socials.

Al marge de la desaparició del 'Diari de Sant Cugat', Grau explica als subscriptors que treballen en 'un nou model de publicació de qualitat amb menys periodicitat i amb continguts de valor afegit', tot i que no n'especifica res més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.