El canvi no s’atura


  • Comparteix:

ramon.gutierrez

Ramon Gutiérrez


Publicat: el 11/des/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El 20D ens hi juguem molt, com a societat, com a país i com a dones i homes compromesos i amb valors democràtics, d'esquerres, feministes i ecologistes. No són unes eleccions que hagin de marcar els futurs quatre anys, sinó que marcaran la propera generació.

En votar, caldrà reivindicar la lluita de milers de persones que no han volgut callar al llarg d’aquests anys de retrocessos socials i autoritarisme, a Espanya i a Europa, i en el nou moment que la societat viu, en com les institucions necesiten adaptar-se a aquest nou moment, deixar pas, canviar.

Només En Comú Podem, que aspira a tenir veu pròpia a Madrid, planteja una solució de desbloqueig del procés. Un referèndum pactat amb el nou govern de l'Estat i un Procés Constituent que ens porti a definir conjuntament el què i el com del nou Estat.

Alhora, defensem recuperar la democràcia en termes radicals, regulant una política transparent, lliure de lobbies i de corrupció, amb la participació de la ciutadania, sense 'mordasses'.

Però per damunt de tot som una candidatura d’esquerres i ecologista. Volem tancar els CiE; garantir el dret al propi cos, salut sexual i reproductiva; abanderar la lluita contra el canvi climàtic, apostar per un sistema elèctric públic, i accelerar la transició energètica cap a la generació 100% renovable; garantir el dret a l’habitatge; blindar els serveis públics, ganrantir la feina de qualitat...

És per tot això i molt més que jo el 20D faré un vot a En Comú Podem, perquè el canvi, no s’atura!

RAMON GUTIÉRREZ és regidor d'ICV-EUiA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.