És moda


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 12/des/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

És moda que tots portin barba. És moda que ningú tregui els oeus de sobre del seient. És moda que totes portin un piercing a la llengua. És moda que ningú reculli les tifes dels gossos. És moda que ningú silnecïi els mòbils al tren. És moda que tothom ocupi el seient del costat amb la motxilla o la bossa de mà, no fos cas que s'hi assegués una persona. Una persona? Què és això?

És moda que tothom escolti coses amb els cascos. És moda que els cotxes no s'aturin al pas de vianants. És moda no tapar-se la boca en badallar. Els carrers de Sant Cugat ja poden ser 'llestos' si no hi donem un cop de mà. Les noves tecnologies ja ens poden ajudar als santcugatencs a caminar, circular i aparcar, però cal que siguem nosaltres els que ens ajudem entre nosaltres, sense males cares ni paraules altisonants. Ni, pitjor encara, el silenci administratiu.

Si us plau, que arribi una nova moda.

DANIEL RUIZ-TRILLO és professor de català



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.