Voluminosos i renovació del Punt Verd del Centre


  • Comparteix:

cristina.paraira

Cristina Paraira


Publicat: el 25/gen/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Dilluns passat el ple de l'Ajuntament de Sant Cugat va aprovar l'expedient de contractació del contracte que regirà, entre altres, el nou servei de recollida de voluminosos de la nostra ciutat. Quan s'adjudiqui aquest nou servei, canviarà l'actual sistema de recollida de voluminosos de la nostra ciutat amb la voluntat de donar un millor servei als ciutadans i tenir entre tots una ciutat més neta i endreçada, on tothom tingui clar quin dia i a quina hora podrà treure aquests voluminosos al costat dels contenidors més propers a casa seva per tal que l'Ajuntament els reculli, els carregui i transporti fins al centre de tractament designat. També es mantindrà un servei de recollida domiciliària porta a porta de forma concertada per a les persones grans, o amb mobilitat reduida entre d'altres.

Aquest servei nou anirà complementat amb una nova aplicació que permetrà posar en contacte, als santcugatencs per tal de facilitar l’intercanvi d’aquests voluminosos gratuïtament entre els veïns i les veïnes. Així els hi podrem donar un altre ús o una segona vida potenciant, doncs, també la reutilització i sobretot la generació de menys residus.

La posada en marxa d’aquest sistema nou de recollida de voluminosos anirà acompanyada d’una campanya informativa perquè tots tinguem clar què hem de fer amb els voluminosos i quan i a on els hem de dipositar si ja no els volem utilizar més.

També es faran obres de remodelació del Punt Verd del Centre per reorganitzar tant els espais interiors com exteriors i aprofitar millor aquest equipament. A la zona exterior es crearà un hort urbà, un voladiu per a gallines, una zona de compostatge i jocs infantils. Es faran planificacions anuals de tallers, exposicions i xerrades a l’interior de diferents temes com jardineria ecològica, compostatge, reparació de petits electrodomèstics, malbaratament alimentari, etc.

Recordeu que mentre no es resolgui aquest concurs i es posi en marxa aquest nou servei no s’ha de deixar cap voluminos al voltant dels contenidors. Tots els que esteu deixant matalassos, sofàs, cadires, taules, vàters , fustes o qualsevol objecte no ho esteu fent bé. Els heu de portar als Punts Verds del Centre o Can Calopa o telefonar al 902 54 70 10 i us ho vindran a recollir a casa de manera gratuita.

CRISTINA PARAIRA és tinenta d'alcalde d'Urbanisme



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.