El Ball de Gitanes... enganxa


  • Comparteix:

carmela.fortuny

Carmela Fortuny


Publicat: el 8/feb/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sí,sí. Ho he pogut comprovar aquest magnífic cap de setmana de Carnaval. El Gall ha pres el poder, les comparses han passejat i animat els carrers de la ciutat i les balladores i balladors del Ball de Gitanes han fet esclatar la plaça d'Octavià.

Més de 250 persones, ben organitzades per colles disfressades, amb castanyoles a les mans i picarols als peus, saltant i ballant a ritme de la cobla. Pura alegria, pura animació i una bona dosis de bon rotllo.

Sí, el Ball de Gitanes enganxa. Una bona barreja de joves i no tant joves implicats en la cultura popular i tradicional de la ciutat, però també balladores i balladors amb d’altres aficions i interessos però que aquest Ball els enganxa. Un ball que aglutina, cohesiona i que esdevé un clam del treball en equip. Gitanes i Gitanetes. Els més petits també s’hi enganxen. Tota una tradició recuperada que fa cultura i que fa ciutat.

CARMELA FORTUNY és tinenta d'alcalde de Cultura



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.