Posant les diferents fitxes del joc a la taula


  • Comparteix:

alex.cuesta

Àlex Cuesta


Publicat: el 6/mai/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

'Primerament com a ciutadà de Sant Cugat i a la recta final del projecte final de carrera, voldria agrair a la PAS l'oportunitat de poder exposar en breus la investigació i un esbós de la part propositiva de la presentació del gener de 2017. Val a dir, però, que serà un primer pas per continuar entenent tot el món del porc senglar i la casuística que gira entorn al Parc de Collserola. Hem d'entendre que és una problemàtica on juguen agents i moltes variables. Ja podem avançar que ens hem de sentir responsables de la situació com a espècie i hem d'assumir les conseqüències.

Després, ja com a membre de la PAS voldria agrair al Manel López, Investigador de la Universitat Autònoma de Barcelona la seva presència aquí avui per haver-nos explicat una de les vies possibles -i ara mateix la que te més altes expectatives- amb la prova pilot que es portarà conjuntament amb Vacarisses, Terrassa i Matadepera...'.

Aquestes van ser les paraules que vaig poder dir entre les dues intervencions. Posteriorment es va obrir el debat i voldria remarcar la presència de diferents col·lectius i agents, tots amb molta relació amb el tema de la caça i alternatives. Uns a favor, altres en contra i d’altres amb matisos. El més important és que sense la necessitat de posar-nos d’acord, el clima en general va ser respectuós i és molt
important que així sigui les properes vegades. Jo no vull donar l’esquena als que pensin diferent a mi. Crec més important el fet d’aprendre d’ells i amb el temps si també poden ells aprendre de nosaltres, que tot just comencem i tenim molt camí per fer.

Gràcies a tot ells, caçadors o no, investigadors o ciutadans de Sant Cugat, polítics (vinguts des de terrers gironines) i administració, ara se situen les peces per començar el joc. Ara anem de debò. Ens escolten i no podem baixar el llistó. Un gran honor per part meva que hagin gastat una estona en escoltar-nos. Tots tenim molt a dir, però tots hem de posar de la nostra part per arribar a bon port.

ÀLEX CUESTA és estudiant d’Arquitectura i membre de la PAS



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.