Càritas commemorarà els 50 anys d'activitat a Sant Cugat amb una jornada a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Moment de la presentació de la jornada

Moment de la presentació de la jornada

Càritas Sant Cugat commemorarà el dissabte 21 de maig el 50è aniversari de l'entitat amb una jornada popular a la plaça d'Octavià. La diada vol agrair la participació de les persones que han col·laborat amb l'associació aquest mig segle i constatar que a Sant Cugat també hi ha gent que necessita ajuda. Les activitats tindran lloc entre les onze del matí i les dues del migdia.

Durant la jornada s'instal·laran a la plaça d'Octavià sis carpes informatives on els membres de Càritas explicaran la tasca de l'entitat a la ciutat. El matí s'amenitzarà amb l'animació a càrrec del grup All that Clap i les actuacions de diverses entitats locals de cultura popular. També es faran activitats de sensibilització obertes a tothom i actuacions musicals. El rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, Blai Blanquer, ha destacat la importància d'aquesta celebració.

Blai Blanquer

Parlar dels 50 anys de Càritas és recordar una pila de gent que ho ha fet possible. És important marcar aquesta data per adonar-nos del servei prestat i sobretot per actualitzar la necessitat que actualment hi ha.


A la una del migdia, es farà un gest simbòlic participatiu on els nens de la ciutat podran penjar el seu dibuix d'un cor amb un desig amb un panell que s'instal·larà per a la ocasió. A més, al mig de la plaça es farà el dibuix del logotip de l'entitat. Abans de les dues del migdia es farà un acte institucional per repassar i agrair la tasca que l'associació fa a Sant Cugat.

El voluntari de Càritas Rafa Gómez ha manifestat la necessitat de continuar treballant per als més necessitats.

Rafa Gómez

A Sant Cugat hi ha persones que necessiten ajuda. Sant Cugat és un poble que té dues cares: l'extrem de les persones a qui les coses els van bé i el de les persones amb dificultats.


La jornada té la col·laboració de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.