Protegir 'la família'...


  • Comparteix:

ramon.gutierrez

Ramon Gutiérrez


Publicat: el 13/mai/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

A Catalunya, ens vantem de dir que som una societat moderna, avançada i progressista, que anem per davant de la resta d'Espanya en convivència i respecte. A vegades, fins i tot, he sentit dir que som 'més europeus que la resta'. Algú m'hauria d'explicar què vol dir això-...

Però ai! Una diputada s'ha atrevit a insinuar que ella se sentiria més còmoda criant un infant en comunitat, i que la família nuclear ens fa més conservadors. Quin atreviment qüestionar una institució tan tradicional i 'normal'!

Des de la discrepància o no, el que ens fa progressar és acceptar que pot haver-hi posicionaments i idees vàlides que siguin diferents. Hi ha qui opina que la família tradicional ens fa més carques, que el sentiment de propietat dels fills i filles ens fa més egoistes i que plantejar models alternatius de família ens pot fer avançar com a societat.

Jo aplaudeixo que l'Anna Gabriel tingui el valor de transmetre la seva sensibilitat i els seus ideals sense por de ser jutjada per la societat patriarcal que imposa la raó d'allò que és 'normal' i defineix el model familiar 'correcte'.

RAMON GUTIÉRREZ és regidor d'ICV-EUiA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.