Presó de dos anys per a l'home que feia xantatge a una menor santcugatenca amb fotos d'ella sense roba


  • Comparteix:

Audiència de Barcelona / Foto: Google Maps

Audiència de Barcelona / Foto: Google Maps

La secció segona de l'Audiència de Barcelona ha condemnat a dos anys de presó i a una multa d'11.025 euros l'home que va fer xantatge a una menor que vivia a Sant Cugat amb difondre fotografies d'ella sense roba. El fets van tenir lloc al 2007 quan l'acusat, que residia a Molins de Rei, va obtenir imatges de la noia a canvi de diners i després va usar-les per fer-li xantatges reiterats fins a obtenir 200 instantànies. El jutge l'ha comdemnat aquest dimecres per un delicte continuat de producció de pornografia infantil i tres delictes de coaccions, ja que també va intimidar dues joves majors d'edat.

Segons la sentència, queda provat que l'home contactava amb diverses persones a través d'Internet i aconseguia que li enviessin fotografies seves on apareguessin despullades o exhibint els genitals. A canvi, els demanava diners, que mai no acabava enviant. Quan les víctimes reclamaven l'import acordat, ell els exigia més fotografies, sota l'amenaça de publicar el material que ja tenia anteriorment si no les rebia. Un registre al domicili del condemnat va constatar que tenia un disc dur amb les fotografies de les víctimes.

La sentència recull tres casos en què el condemnat contactava amb diverses persones a través de l'adreça pagotusfotos@hotmail.com. En un d'ells, l'acusat va contactar amb una noia de 16 anys, que en el moment dels fets vivia a Sant Cugat. Malgrat que inicialment la noia s'hi va negar, al final va accedir i va acordar que li enviaria 10 imatges a canvi de 150 euros. En no fer efectiu el pagament i davant la insistència, diu la sentència, de la menor per cobrar, l'acusat li va exigir que li enviés més fotografies. Si no ho feia, l'advertia que difondria imatges seves. Per temor, la jove va enviar-li 20 fotografies més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.