Respecte i més tolerància


  • Comparteix:

pere.soler

Pere Soler


Publicat: el 18/jun/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest títol s'escau i més tenint en compte els fets ocorreguts a Sant Cugat aquests dies passats de campanya. Pancartes nostres, del PSC, han estat arrencades i trencades en diferents indrets de la ciutat, presumptament per aquests que es fan dir Joves Catalanistes, que, a més, n'han fet ostentació al seu compte de Twitter.

Sentim molta pena per aquests tipus de persones, amb les seves actituds d'arrencar i menysprear la propaganda electoral pel sol fet de pensar d'una altra manera i de defensar postulats ideològics diferents.

Aquests fets, que ja hem posat en coneixement de la Junta Electoral de Zona i que ja són al jutjat, ens demostren que en aquest país encara hi ha gent que no ha entès què vol dir democràcia o ser demòcrata, i que de les seves accions es desprèn una dosi important de ràbia i de xenofòbia política que a aquestes alçades, després de més de 40 anys de plena democràcia, ja no haurien de passar.

El fet que algú, premeditadament, es dediqui a destrossar i arrencar propaganda electoral i després la mostri a les xarxes socials com un trofeu, penjant les fotografies, i amb una escriptura de to feixista, ja no obeeix només a una simple bretolada. Aquestes accions amaguen quelcom més! Amaguen la intolerància dels qui no accepten una societat lliure, de lliure pensament, de convivència plenament democràtica.

A aquestes persones només ens queda dir-los que sentim molta pena per elles, que són malaltes de la democràcia, i que els caldria una cura intensiva d'integritat als valors de la tolerància i de la bona convivència, i una lliçó de bona ciutadania.

Pere Soler Artalejo és portaveu del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.