Viu la Festa Major, viu-la fent esport


  • Comparteix:

eloi.rovira

Eloi Rovira


Publicat: el 27/jun/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest dimarts comença una altra Festa Major de Sant Cugat, i quina festa la d'aquest any! Ni més ni menys que sis dies de celebració que ens ha de servir per viure la ciutat d'una altra manera. Podrem viure-la a través de l'esport, la cultura, la gastronomia, l'oci, les tradicions, el comerç, i un llarg etcètera d'activitats que ens han preparat els organitzadors i tots i totes els/les col·laboradors/es.

I qui de nosaltres no té un record especial de cada edició de la Festa Major? Ja des de ben petit esperava aquestes dates amb una il·lusió desbordant. Acabada l'escola o l'institut, i passada la revetlla de Sant Joan, tocava festa grossa a la ciutat. Dies per compartir amb la família, i sobretot amb la colla, amb una intensitat desmesurada. Activitats de dia i de nit, culturals o esportives, gastronòmiques o d'altres més tradicionals, però totes les vivíem amb gran passió. En guardo molts records de cada època, però és que a més a més, cada etapa de la nostra vida ens permet viure la festa major d'una manera ben diferent a l'anterior.

Però si hi ha un eix comú que es repeteix a cada etapa, per a mi, ha sigut l'esport. Per una persona com jo, potser no és gaire significatiu, ja que com gran part de la ciutadania de Sant Cugat, l'esport té un lloc destacat a la meva vida, però per aquestes dates encara ho és més. Són moltes les activitats esportives que es fan al municipi, campionats esportius, gimcanes, l'esport al carrer, exhibicions, etc. Són, doncs, moltes les oportunitats que tenim de gaudir fent esport amb els amics i amigues, descobrint noves modalitats esportives o activitats en família.

Aquest any, són centenars les activitats programades pels sis dies de festa, i el primer que volia fer és donar les gràcies a totes aquelles persones que fan un esforç tan gran perquè això sigui possible, i que tota la ciutadania de Sant Cugat puguem gaudir de la festa a tots els racons de la ciutat.

A mi em toca parlar-vos d'esport, però si començo no acabaré mai. Però només us volia recomanar que us apunteu arreu on pugueu fer-hi esport, tenim per triar i remenar. Així, doncs, passeu-vos pels carrers i parcs, pavellons i camps, places i jardins, arreu veureu que l'esport hi és present, perquè a Sant Cugat ens agrada fer esport!

Per acabar, felicitar i agrair a totes les entitats i clubs esportius que un any més han omplert la programació d'esport per a tothom. I com no, felicitar al Club de Rugby Sant Cugat que enguany seran els pregoners i segur que faran descobrir una nova mirada envers la Festa Major!

Molt bona Festa Major a tothom!

ELOI ROVIRA és regidor d'Esports



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.