El PDC rutlla!

Joan Maria Terribas

Joan Maria Terribas


Publicat: el 25/jul/16
Opinió| Columnes

Aquest cap de setmana hem donat una passa endavant més. Amb els mecanismes amb els que ens vam dotar fa dues setmanes, mecanismes de participació, democràtics i transparents, hem aprovat els Estatuts i hem decidit quins han de ser els principals càrrecs del partit: president, vicepresidenta, direcció nacional amb una coordinadora general, presidenta del Consell Nacional i pròximament defensor/a de l'associat/da.

Als diferents càrrecs hi ha optat tothom qui ha volgut, ha estat prou coratjós i, d'antuvi, s'ha plantejat assumir una responsabilitat que requereix grans dosis de voluntat de servei. A tot/es ells/es un agraïment ben sincer. Agraïment que també voldria fer extensiu als qui per raons legítimes i amb generositat han renunciat després d'iniciar el camí.

Tenint sempre present que, manllevant a Raimon, qui perd els orígens per la identitat, aquest és un partit amb un projecte forjat amb la participació i aportació de moltes persones i pensat per a tothom, i això obliga a que les persones dirigents ho tinguin ben present a l'hora d'exercir les seves funcions. Hauran de ser les que a partir d'ara, juntament amb la resta que completaran l'estructura, siguin fermes en defensar les bases ideològiques, rigoroses en respectar les organitzatives, i escrupoloses en aplicar els estatuts.

Això, no obstant, ha d'anar acompanyat de la imprescindible voluntat i compromís que no quedi res enquistat i tothom se senti cridat i partícip del projecte comú, sense que passi allò que 'el paper ho aguanta tot', 'les paraules se les endú el vent' i la realitat sigui quelcom ben diferent.

Així, doncs, enhorabona, molt encert i èxits a tots/es !


JOAN MARIA TERRIBAS és president del PDC Sant Cugat