Si tu no hi vas...


  • Comparteix:

oriol.cistero

Oriol Cisteró


Publicat: el 8/set/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Tant el PP com el PSOE han fet servir en diverses campanyes electorals eslògans que començaven amb el 'Si tu no vas...'. És evident que constitueix una interpel·lació molt contundent, però una interpel·lació a la por, la por a l'altre, i aquest no és el nostre camí sinó el seu. Nosaltres fa temps que hem après que el camí no pot ser altre que el de la suma i la il·lusió. Un camí de construcció col·lectiva, on tothom és benvingut.

No hi ha dubte que el 27S va ser la culminació d'aquest camí que havíem iniciat força temps abans i podem estar-ne ben orgullosos. Vàrem votar, vàrem guanyar i ara estem en el temps de la política, el temps del parlamentarisme, on tots esperem que els nostres representants avancin i siguin ells qui prenguin el relleu a les peticions que fins el 27S havíem defensat a peu de carrer, de via, etc.

I creieu-me: la feina s'està fent, el relleu s'ha pres i el full de ruta s'està seguint. Les lleis de desconnexió es van enllestint i a poc a poc encarem el punt de no retorn que tots esperem. Això és així, no us deixeu marejar pel soroll de l'entorn!

Així doncs, si els nostres representants estan fent la feina que els vàrem encarregar el 27S, a nosaltres què ens toca fer? Doncs jo, ho tinc clar: dir al mon que seguim aquí, que ni ens ha baixat el suflé ni la determinació de ser un país lliure i sobirà!

No n'hi ha prou amb un parlament treballant, cal seguir conquerint el carrer, cal seguir demostrant que d'aquest camí no ens mourà res que no sigui la Independència! Perquè ara mateix, tots aquells qui ens volen vassalls i mesells justament el que esperen és que per fi deixem d'anar-hi, per fi tornem a les platges, per fi omplim les carreteres direcció a qualsevol lloc excepte a Salt, Tarragona, Berga, Lleida o Barcelona.

A Sant Cugat, a més, tenim la sort de comptar amb seccions locals de l'ANC i Òmnium Cultural ben potents i que destinen moltes hores i esforços a organitzar els actes de la Diada Nacional (i molts altres!). Durant la vigília de l'Onze de Setembre, els santcugatencs i santcugatenques podrem participar a la Marxa de Torxes en memòria de les víctimes del 1714. I l'endemà al matí tindrem l'ofrena floral al monument de Rafael de Casanova, abans de baixar al tram 38 de la manifestació de Barcelona.

Ens veiem allà! Endavant República Catalana!

ORIOL CISTERÓ és president d'ERC Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.