Supersticions


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 17/set/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

A Sant Cugat, ja ha començat el curs, tant l'escolar com el polític o l'esportiu. Curiosament, però, el primer dia real de curs per a molts -i també el dia del debut del Barça a la Champions d'enguany- va ser el dimarts 13, un dia que sempre és assenyalat als calendaris com el dia de la mala sort, que cal evitar, que millor no agafar el cotxe, o la moto, o la Renfe (la Renfe és qualsevol dia), que millor no casar-se i que és preferible no celebrar-hi la comunió.

Fins a tal punt arriba la por al número 13 que el DNI (Document Nacional d'Identitat) no té número 13, és a dir, el DNI número 13 no existeix, ni ara ni mai. En canvi, de l'1 al 20 sempre han existit: els tres primers van ser per a la família Franco (matrimoni i filla) i fins arribar al 20, a excepció de l'inexistent 13, van ser donats tots a la família reial espanyola.

Com veieu, i tal com diu la sacrosanta 'Constitución', tothom és igual davant la llei, començant pel carnet.

DANIEL RUIZ-TRILLO és professor de català



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.