L'Aplec Jove insta el govern local a respectar l'autogestió de l'espai polivalent si és elegit al pressupost participatiu


  • Comparteix:

Els integrants de l'Aplec Jove Núria Ribalaiga i Andreu Massafret

Els integrants de l'Aplec Jove Núria Ribalaiga i Andreu Massafret

L'Aplec Jove lamenta que l'equip de govern hagi exclòs la referència a l'autogestió del projecte per crear un espai polivalent per al jovent que va presentar als pressupostos participatius. La plataforma d'entitats juvenils insta el govern local a permetre l'autogestió de l'espai si surt elegit en el procés de votació iniciat aquesta setmana.

L'Aplec Jove subratlla que el projecte presentat als pressupostos participatius incloïa explícitament l'autogestió. Un dels membres de l'organització, Andreu Massafret, remarca que no es desentenen del procés de pressupostos participatius, tot i la seva crítica.

Andreu Massafret

Proposàvem un projecte i ens han portat una proposta tècnica. El centre del nostre projecte és l'autogestió. Seguirem apostant perquè la gent voti la proposta i perquè sigui autogestionada.


Si el projecte no tira endavant, l'Aplec Jove continuarà treballant perquè el centre autogestionat sigui una realitat. L'organització recorda que és una demanda prèvia als pressupostos participatius.

Altres queixes pels pressupostos participatius
L'Aplec Jove no és la primera entitat que es queixa per la modificació del projecte que havia proposat als pressupostos participatius. La setmana passada, l'Associació de Veïns del Centre-Estació va criticar que l'Ajuntament modifiqués la proposta de convertir l'antic ajuntament de la plaça de Barcelona en un hotel d'entitats i una sala d'exposicions del sector centre-oest. L'equip de govern, però, ha deixat oberta la porta a instal·lar l'equipament a l'antiga casa consistorial si se solucionen uns problemes tècnics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.