Quan 5.899 veus parlen i tots guanyem


  • Comparteix:

esther.salat

Esther Salat


Publicat: el 14/nov/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Milers de persones mobilitzades, centenars de persones compromeses amb desenes de projectes, moltes hores de reunions, una gran voluntat de consens, dos milions d'euros i, per sobre de tot, un objectiu comú: fer realitat projectes que millorin la nostra ciutat.

Aquest divendres, després de molts dies de nervis i il·lusions, hem conegut els resultats de les votacions dels pressupostos participatius i els dotze projectes que l'any vinent seran una realitat.

Realitats que han nascut com a idees, somnis, suggeriments, necessitats, ... i que durant els darrers mesos han anant prenent forma i han aconseguit motivar, interessar i implicar els santcugatencs i santcugatenques que han votat els primers pressupostos participatius.

Aquests vots representen el 8,1% dels majors de 16 anys de la nostra ciutat, tot un èxit si tenim en compte que a altres ciutats s'assoleix entre un 2% i un 6,3% de participació.

Però l'èxit en si, no és aquest percentatge, sinó tot el procés. Un procés que ha permès elevar propostes, generar un diàleg entre les persones, col·lectius i entitats proposants que les ha convertit en projectes, i uns projectes escollits fruit de 5.889 veus que ens beneficien a tots.

Perquè lluny de pensar que potser beneficiaran només als qui els han votat, crec sincerament que amb tots i cadascun dels projectes escollits, siguin grans o petits, d'aquí o d'allà, tots haurem guanyat.

ESTHER SALAT és regidora d'Educació i membre del PDECat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.