Tenn Limpiahogar Pino


  • Comparteix:

ramon.gutierrez

Ramon Gutiérrez


Publicat: el 31/mar/17
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ja ha arribat la primavera i això fa que a la feina treballem amb la finestra oberta. S'agraeix que al matí entri la brisa, la llum natural i la temperatura que les façanes i la pedra del carrer trameten gràcies a la calor del sol. Però l'altre dia hi entrava també una forta olor a detergent frega-terres, el primer pensament va ser creure que el veí estava fent dissabte, però el so que l'acompanyava era el de la màquina que neteja els carrers de Sant Cugat.

És realment necessari fregar els carrers amb Tenn Limpiahogar Pino? Sincerament, ho trobo massa.

Espero que almenys el tipus de detergent que s'utilitza compleixi criteris de sostenibilitat, o que no es faci servir indiscriminadament -com em temo- i només 'para las manchas más difíciles'.

Si la justificació és que el carrer cal mantenir-lo igual de net i endreçat que tindríem casa nostra, proposo que pensem també a instal·lar ambientadors -a mi el de perfum Nenuco m'agrada bastant-.

La nostra ciutat és un exemple de netedat viària. Tenim molts espais verds i és poc probable trobar brutícia o males olors als nostres carrers, i crec que no és perquè els netegem molt sinó pel respecte que li tenim al nostre espai públic. De petit em van ensenyar que no és més net qui més neteja sinó qui menys embruta. Potser valdria la pena no destinar tants recursos a detergents perfumats i sí al manteniment comú d'allò que és de tothom.

RAMON GUTIÉRREZ és regidor d'ICV-EUiA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.