Una família santcugatenca recorrerà Europa per donar a conèixer l'1-O


  • Comparteix:

La família viatjarà durant 29 dies / Foto: ANC Sant Cugat

La família viatjarà durant 29 dies / Foto: ANC Sant Cugat

Una família santcugatenca ha encetat aquest diumenge un viatge per Europa per informar i donar a conèixer el referèndum de l'1-O arreu del continent. Amb el seu cotxe preparat per a l'ocasió amb el missatge en anglès 'Catalunya vota per la independència l'1 d'octubre', la família viatjarà durant 29 dies i més de 5.000 quilòmetres amb l'objectiu d'explicar el procés català allà on els porti la ruta.

No és la primera vegada que la família capitanejada pel Miquel Delclòs i la Judit Coll enceta un viatge d'aquestes característiques. Fins ara, s'havien acompanyat d'estelades, però enguany han decidit aprofitar el seu viatge per donar a conèixer el referèndum de l'1 d'octubre, com ha explicat a Cugat.cat el coordinador local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Josep Lluís Lliberia.

Josep Lluís Lliberia

És un viatge llarg. Són més de 5.100 quilòmetres. Ho fan en 29 dies i volen que es vegi el missatge 'Catalonia votes for independence on October 1st'.


El viatge els portarà per ciutats com París, Amsterdam, Brussel·les, Praga, Berlín, Viena, Budapest i Zagreb, entre d'altres. La família Delclòs-Coll també té previst aprofitar cada aturada per reunir-se amb les delegacions a l'estranger de l'ANC. A més, com ha explicat el mateix Delclòs, la família també ha creat un web en el qual es pot seguir la ruta a través d'un mapa i on qui ho vulgui es pot descarregar els adhesius i missatges utilitzats per decorar el cotxe.

Miquel Delclòs

Al web es poden trobar els fitxers perquè tothom que ho vulgui pugui vestir el cotxe de la mateixa manera.


La família Delclòs-Coll té previst tornar a finals d'agost.










  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.