Cap a un aprenentatge complert


  • Comparteix:

esther.salat

Esther Salat


Publicat: el 18/set/17
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Amb la il·lusió de viure i compartir amb tots vosaltres l'inici d'un nou curs ple d'emocions, vivències i aprenentatges, mentre repassem horaris i planifiquem les extraescolars, mentre anem a dormir d'hora per agafar el nou ritme i ens anem posant al calendari aquelles fites que durant el curs haurem de tenir presents, deixeu-me que comparteixi una reflexió prèvia: 'l'educació va molt més enllà de 'conèixer' i de l'acumulació de coneixement: si no aprenem també a fer, a ser, i a viure junts, l'aprenentatge és incomplet'.

És en aquest sentit que voldria agrair-vos i posar de relleu la tasca que dia a dia feu les famílies  per transmetre i potenciar els valors que ens ajudin a construir un Món més just, més solidari i respectuós. Però aquest propòsit no és tasca fàcil. Necessitem que totes i tots ens impliquem en fer possible un canvi que ens ajudi a entendre el perquè de les coses i el perquè de com les fem. Que ens faci lliures i conscients que tots som part d’un tot i que, és entre totes i tots que farem possible el canvi.
 
Des de l’Ajuntament ens sentim plenament i sincerament compromesos amb l'Educació i en els processos d’aprenentatge com a motor d’aquest canvi, en el seu immens poder transformador. I per això apostem per una Educació innovadora, il·lusionant, que faci de la nostra una societat millor, més compromesa, solidària i avançada,  apostant per la creació i el desenvolupament de nous marcs d’aprenentatge que propiciïn el desenvolupament d'habilitats adaptades al segle XXI, un món canviant,  basat en la informació i el coneixement.
 
Esperant que tot us sigui favorable, us desitjo un molt bon curs 2017/2018.

ESTHER SALAT és membre del PDeCAT i regidora d'Educació



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.