Prioritat: Sant Cugat


  • Comparteix:

pablo.beceiro

Pablo Beceiro


Publicat: el 24/feb/18
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Els anglesos fan servir dues paraules per dir política: amb la paraula 'politics' volen expressar la baralla constant entre partits. En canvi, 'policies' són les propostes, les decisions i les mesures que prenen els polítics per millorar la vida de les persones. I aquesta és la prioritat dels socialistes de Sant Cugat. No volem perdre el temps amb les eternes baralles per guanyar una mica de protagonisme efímer.

Volem, en canvi, destinar totes les nostres energies a treballar per resoldre els problemes de les persones que hi viuen, a fer propostes que millorin la convivència, a prendre decisions i portar a terme mesures que canviïn la vida a la gent, sigui poc o molt. Considerem que aquesta tasca és la nostra obligació i hem de poder oferir resultats als nostres conveïns.

Són aquests principis i aquest convenciment el que ens va portar fa ara un any i escaig a entrar a formar part del govern municipal, i amb aquesta responsabilitat poder prendre decisions i contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones més necessitades i a canviar l'espai urbà on vivim.

En els només 10 mesos de vida del pacte de govern municipal entre el PSC i el PDeCAT hem aconseguit portar a terme prop del 40% de les 122 mesures acordades amb el pacte de govern i prop del 60% de les 30 propostes pactades amb l'acord de pressupostos. Sempre mantenint les nostres prioritats socials, econòmiques, ambientals, de proximitat i transparència.

Aquestes mesures afecten els barris del Monestir, a Volpelleres, a Can Llobet, a can Barata, La Floresta, Mira-Sol; a les persones amb mobilitat reduïda; als joves, amb la inversió a l'Escola d'Art; a les persones grans, amb la introducció del transport a demanda als barris; a tots els usuaris de l'estació de Renfe; a tots els santcugatencs, amb el nou Pla d'Energia i canvi climàtic; i especialment a les persones en situació d'atur.

La feina és el fet essencial a la vida de tothom i, per tant, on hem invertit més temps i esforços. Ara, els nous plans d'ocupació municipals, que augmenten la seva durada de sis a 12 i fins a 18 mesos, prioritzen els perfils tècnics; hem fet nous convenis i acords amb noves empreses de Sant Cugat perquè puguin contractar els seus treballadors amb els serveis municipals; hem construït quatre noves aules per formació; hem creat nous projectes de formació i inserció
laboral per a joves, dones i persones majors de 45 anys; hem participat en el procés de reindustrialització i recol·locació dels treballadors de Delphi; i hem apujat el sou mínim de referència als 1.100 euros.

Com veieu, els socialistes vam fer un pas endavant, ens vam comprometre amb Sant Cugat i podem presentar resultats força satisfactoris pels només 10 mesos que vam participar en la gestió de la ciutat.

Encara tenim molta feina a fer i moltes iniciatives a desenvolupar en una pròxima oportunitat. Esperem comptar amb el suport dels nostres conveïns per portar a terme els nostres compromisos amb la ciutat de Sant Cugat, la nostra prioritat.

Pablo Beceiro és membre del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.